Familiebedrijf sinds 2005

De familie Baecke runt al generaties lang een akkerbouwbedrijf in de Asseneede polders. In 2005 kwam daar machinehandel Bavam bij, destijds gestart als hobby.
Inmiddels, een 1000-tal transacties later, is onze aanpak wat meer geprofessionaliseerd, maar toch blijft kleinschaligheid onze troef.
Door de touwtjes stevig in handen te houden, behouden we controle over de geleverde kwaliteit.

Dat we inmiddels al bijna 15 jaar actief zijn in de aan- en verkoop van landbouwmachines wil niet zeggen dat we niet mee zijn met de nieuwste technieken binnen de sector. We maken immers dagelijks gebruik van de machines en werktuigen die we ook aan onze klanten verkopen en gaan, net zoals u, constant op zoek naar manieren om onze opbrengsten te verbeteren. Onze adviezen berusten dan ook op onze eigen ervaringen.

Meer dan machines

Anders dan u op het eerste zicht zou denken, doen we veel meer dan enkel kopen en verkopen. Iedere machine die bij ons passeert, wordt volledig nagekeken en indien nodig gereviseerd. Op die manier zijn we er zeker van dat onze klanten iets kopen waar we zelf voor de volle 100% achterstaan. Waar de service na verkoop bij vele handelaars eindigt na de aankoop, doen we ons uiterste best om u ook in de hieropvolgende periode zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons aanbod bestaat uit diverse machines voor alle sectoren van de landbouw, maar we zijn vooral gespecialiseerd in de verkoop van jong tweedehandse akkerbouwmachines.
Voor het materiaal dat we nieuw verkopen, steunen we op een aantal sterke merken, waaronder ook Record trailers, Güttler en VSS.
Hiernaast verkopen we ook alle soorten onderdelen, in samenwerking met onze partners KRAMP, Granit en Sparex. Ook hier spelen advies, service en betaalbaarheid de hoofdrol.

Wat u ook zoekt: bij ons bent u welkom.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.
We wensen u veel plezier bij het bekijken van deze site.