Familiebedrijf sinds 2005

De familie Baecke runt al generaties lang een akkerbouwbedrijf in de Asseneedse polders. In 2005 kwam daar machinehandel Bavam bij, destijds gestart als hobby.
Inmiddels, een 1000-tal transacties later, is onze aanpak wat meer geprofessionaliseerd, maar toch blijft kleinschaligheid onze troef.
Door de touwtjes stevig in handen te houden, behouden we controle over de geleverde kwaliteit en kunnen we garant staan voor een persoonlijke service.

Dat we inmiddels al bijna 15 jaar actief zijn in de aan- en verkoop van landbouwmachines wil niet zeggen dat we niet mee zijn met de nieuwste technieken binnen de sector. We maken immers dagelijks gebruik van de machines en werktuigen die we ook aan onze klanten verkopen en gaan, net zoals u, constant op zoek naar manieren om onze opbrengsten te verbeteren. Onze adviezen berusten dan ook op onze eigen ervaringen.

Meer dan machines

Anders dan u op het eerste zicht zou denken, doen we veel meer dan enkel kopen en verkopen. Iedere machine die bij ons aankomt, wordt eerst volledig nagekeken en gereviseerd waar nodig. Op die manier zijn we er zeker van dat onze klanten iets kopen waar we zelf voor de volle 100% kunnen achterstaan.

Ons aanbod bestaat uit diverse machines voor alle sectoren van de landbouw, maar we zijn vooral gespecialiseerd in de verkoop van jong tweedehandse akkerbouwmachines. Bij de verkoop van nieuw materiaal, steunen we vooral op merken als VSS, Güttler en Record trailers.

We zijn dan wel een machinehandel, in de eerste plaats, maar ook in de periode na aankoop kan u steeds bij ons terecht. Een goede service na verkoop wordt door ons als essentieel aanzien.

Bavam heeft ook een onderdelentak, die zowel offline als online actief is. Dankzij een aantal sterke partners, waaronder KRAMP, Granit en Sparex, kunnen we vrijwel ieder tractor- of machineonderdeel aanbieden. Ook hier kan u rekenen op een persoonlijke service, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid centraal staan.

Wat u ook zoekt: bij ons bent u welkom.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.